Perfekt Arbejdslys til båden – 50m LED strip på tromle

1.996,00 kr.

Arbejdslys til båden – 50m LED strip på tromle

Let og alsidigt arbejdslys på en tromle, som giver kraftfuld og bred belysning. Det er den perfekte belysning til arbejde på og omkring båden indendørs og udendørs.

230V, IP67, 180 LED/m, 10W/m, 1200 lm/m

Varenummer (SKU): 003.006 Kategori:

Beskrivelse

Let og alsidigt arbejdslys på en tromle, som giver kraftfuld og bred belysning. Det er den perfekte belysning til både indendørs og udendørs byggepladser. Det er nemt at montere på vægge og lofter med strips. Den kompakte tromle kan erstatte flere arbejdslamper og spare dig både plads og penge.

Kommer monteret med EU stik, klar til brug.

Bruges ofte på byggepladser, eller til dig der har brug for et lys der er let at flytte.

OBS: Må ikke tilsluttes strøm før strippen er helt udrullet.

LEDlife arbejdslys 50m LED strip på tromle er den perfekte løsning til dig, der har brug for ekstra lys på din arbejdsplads. Med en effekt på 500W og tilslutning til 230V forsyning, er dette arbejdslys i stand til at levere en imponerende lysstyrke på hele 60000 lumens. Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, så du kan oplyse hele arbejdsområdet uden at skulle bekymre dig om mørke pletter.

 

Men det er ikke kun lysstyrken, der er imponerende ved dette arbejdslys. LEDlife arbejdslys 50m LED strip på tromle har også en ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 85-90. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov, og du vil uden tvivl blive imponeret over, hvor godt du kan se, når du arbejder i lyset fra dette produkt.

 

Når det kommer til kulør på lyset, findes LEDlife arbejdslys 50m LED strip på tromle kun i Neutral hvid (4000K). Denne neutral kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

 

LEDlife arbejdslys 50m LED strip på tromle har en dimension på 17 x 7 mm, og er IP67-vandtæt, hvilket betyder, at den er i stand til at modstå vand og støv. Dog skal det bemærkes, at dette arbejdslys ikke kan tåle at ligge under vand i længere tid.

 

Alt i alt er LEDlife arbejdslys 50m LED strip på tromle et fantastisk produkt, der er i stand til at levere en imponerende lysstyrke og en ekstra høj lyskvalitet. Hvis du har brug for ekstra lys på din arbejdsplads, er dette produkt bestemt værd at overveje.

Yderligere information

Vægt 2,5 kg
Størrelse 250 × 4,5 × 2,5 cm